OM SÖMN SOM EJ INFINNER SIG

Jag har för mycket energi för att någonsin kunna somna känns det som nu. Jag brukar köra på Vecko Revyn's standardtips och skriva listor över saker som snurrar runt i huvudet, men icke. Fortfarande lika speedad. Det är nu det är nu singellivets baksidor kommer fram: Hade jag haft mig ett pojkvasker så hade jag kunnat hårdligga för att sedan somna nöjd och belåten. Att hetsonanera mig till sömns känns inte lika lockande. Att dricka thé är även det dummaste tipset som finns för då vaknar man ca 3 timmar senare, askissnödig, och så kan man ej somna om. Katter är också onödiga uppfinnar vida dessa svåra stunder då dom har en tendens att bedriva en rätt så ouppskattad jamopera av ren elakhet, och då vill jag inte ens veta hur det är att vara hundägare. Fukkk.

FÖR ER SOM UNDRADE

Mood: Träningsvärken from hell och fortfarande sådär gött snorig.
Kläder: Jeans, vit transparent top och favvo-äppelhalsbandet från London
Till det: Bruna ankelboots, svart skepparjacka, LV-väska och fet stickad halsduk.
Smink: Samma som här. Diggar detta med bruna sotningar och naturliga läppar.
Hår: Boll med suspekt doft av kök och öl som fått döljas under ett kilo torrschampo.
Lyssnar på: Bite my toungue - You me at six & Desolate the conductor - Woe is me.
Dagens planer: Kriga mig ut till Djurgården och jobba. Party over here.

GILLAR MINA BALLS

Jobba, sova. Jobba, sova. Ungefär så har min vecka sett ut än så länge. Och så jobbar jag kväll hela helgen. Men jag har de nada emot det. Det känns ärligt talat rätt så skönt att vara produktiv efter att ha pillat mig i naveln hela sommaren. Extra kul är det att jobba nu efter att gästerna har börjat överösa mig med beröm om hur grym jag är och att dom ska boka in mig igen. Okej, insåg att det precis verkade som att jag jobbar som eskort. Det gör jag icke. Ja såvida man inte går igång jävligt mycket på boule-klot? Då är jag kvinnan för dig!
 
Det är alltid lika kul att ha engelska events där jag under demonstrationen måste säga "balls" jävligt mycket (typ: Make sure to keep a firm steady hand on your balls) och se hur hälften fnissar lite pre-pubertalt och resten skamset vrider sig i total discomfort. Omöjligt att inte mynta fler ball-scenarion då ju. Lite kul sådär.

OM ARBETANDE ARMAR OCH ÅNGEST

Jag har i skrivandes stund precis landat hemma hos Noah efter min första dag i servisen på jobbet. Det gick strålande, tackar som frågar! Men jag är helt slut efter att ha låtit mina taniga armar få arbeta för en gångs skull. Jag kommer snart kunna stoltsera med världens största runkmuskel på vänsterarmen, även mer känd som brick-armen. Så jag ber om ursäkt redan nu till alla er killar där ute, jag vill ej vilseleda er på något vis.
 
Nu blir det Gossip Girl-maraton då jag omöjligt kan sova efter att ha beskådat den största spindeln jag någonsin sett live i hela mitt liv här. Det var en halv tarantella - minst! Ormar och djur med stora tänder har jag nada problem med, men det är något med insekter som får mig att må illa. Måste vara alla dessa ben. Jag kan helt enkelt inte hantera mer än 2 par ben per individ. Jag har även fobi för mörker, små barn (där ingår även snor), cyklar samt särskrivningar. Det sistnämnda ger mig verkligen rysningar av obehag. Förstå ångesten varje gång jag kollar igenom mitt news feed på facebook och bli bemött av dessa brutala våldtäktsförsök av det svenska språket. Här passar jag även på att störa mig på alla otaliga "gilla om du..."-bilder. Nej dä ä int lätt.

MVH FÖRNUFTIG TJEJ

Det kanske ligger något i det där om att måndagar skulle vara rätt så softa dagar. Vaknade av att en katt klättrade på mitt fejs och sen bedrev jag en intensiv power-walk på hela 10 minuter (missade bussen och fick kubba till pendeln) och väl hemma så byggde jag ihop en hypernyttig brunch som hade gjort hela Instragram stolt. Hela jag tycks befinna sig i totalt harmoni för ovanlighetens skull och inte ens horoskopet hotar. Win.
 
På tal om jobb så har jag bokat upp mig varenda kväll den här veckan. Känns lika bra, att komma in i rutinerna (sa hon som är den mest rutinlösa i hela Svearike) och få in lite dinarer på mitt magra konto. Så om det blir ekande tyst i den här bloggen behöver ni inte oroa er - jag har inte gått och blivit ett horse-luder om nätterna.

CRACK MY TEETH ON PEARLS

 
Tänk om man kunde få vara 15 igen och smygröka bakom gympasalen på rasterna, supa sig pruttfull på billig vodka och hångla i garderoben. Att ständigt få hjärtat i 8754 miljoner bitar men ändå på något sätt alltid lyckas limma ihop det igen. Ramla med moppen och skrapa upp knäna och lägga alla pengar på spelningar och konsertbiljetter. Färga håret svart med vita slingor och pierca läppen. Vara så fantastiskt  dum och ovetande.

VAGINOR OCH RAINBOWS

Nu har jag bedrivit ännu en välbehövd helg i nykterhetens tecken. Det är ju nästan lite alko-varning när man uppmärksammar sådant, som att det skulle vara ett suspekt beteende liksom. Noah laddade ner Gossip Girl åt mig och hela helgen har vi suttit klistrade framför datorskärmen med stora ögon och följt varenda sekund med storslagen häpnad. Vi är helt enkelt hooked. Lite sådär 4 år för sent kanske, men man kan ju inte alltid ligga i framkant. Dessutom måste jag ha gått upp minst 3 kilo, ty jag ätit mer skit den här helgen än vad jag gjort totalt på hela sommaren. Jag håller tummarna för att allt väljer att placera sig på brösten - fast så mycket tur lär jag ju inte ha. Fatta dock hur chockad jag skulle bli om jag vaknade imorgon med d-kubor och ba: eh? Jag lovar att återkomma angående detta in that case. Kan informera er redan nu att boobie-dieten i såna fall bestod av chips, dipp, smågodis, brie samt nuggets - nersköljt av litervis med cola. Jag väntar med spänning på resultat.
 
En trip till Barkarby Outlet för att taffsa lite på vackra plagg blidde det också idag, så helt stillasittande har jag faktiskt ej varit. Och igår fick jag och Chris galoppera till bussen samtidigt som mina trosor bosatte sig djupare och djupare i min pooper så att jag senare på pendeln bokstavligen fick gräva ut dom. Ja, ni ville ha den infon.

MER SNOR TILL FOLKET

Alltså, när man sitter med fingrarna på tangentbordet men lyckas prestera lika mycket intressant kuriosa som en kattlåda har att erbjuda. Det går fan inte fort i tankeverksamheten nu ska ni veta. Det enda jag är säker på är att jag nästan utan tvekan skulle kunna betala i natura för en påse chips med dipp bara det levereras i min direkta närhet. Samt en cigg. Mina är slut och att gå till affären känns faktiskt inte som att det kommer hända.
 
Det börjar bli kväll och jag har fortfarande inte tvättat bort gårdagens smink eller borstat tänderna. Jag väljer att kalla det sjuklings-lyx eller dylikt. Nej det är nog dags för en helkropps-renovering så man blir lite proper och mindre hygieniskt motbjudande. Eller i alla fall låta hålorna få några drag med en deo, för allas trevnad.

LE INSPO

- tumblr, weheartit, flickr.

TUTTAR OCH MAMMOR

- vem är hon?
 
Det skulle ju vara trevlig om man fick bli frisk någon gång i år. Skulle gentligen gå på servis-utblidning ikväll (så att incidenten i inlägget nedan ej upprepas) men vaknade upp med feber och huvudvärken from hell. Gött. Jag skyller på sen hemgång igår efter jobbet samt dumt klädval. Enda sedan man var 3 år har mammor propsat på en uttrycket "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" och man tyckte att dom var dumma i huvudet. Men nu när blivit gammal och klok (jodå) så börjar jag nästan ana en sanning i det där. Ska ringa mamsen senare och kräva henne på fler smarta levnadstips som hon med all säkerhet sitter och trycker på. Mammor kan sånt. Undrar ifall det är sånt som sitter inprintat i ens kvinliga dna som utlöses så fort man blir prego. Är det då man automatiskt blir en hejare på att baka bullar och lär sig multitascing 2.0? Måste höra med mamma.

SÅ JÄVLA SMIDIGT

Ibland lyckas man, och ibland vill man bara avlida av total skam. Igår på jobbet fick jag hjälpa till i servisen och gå ut med beställningar osv till ett mucho stort sällskap (vi snackar skjorta, kavaj och röda byxor). Allt flöt på bra trots mina bristande servis-skills, men sen. Det var som en nytappning av Titanic när dom ser isberget försent och redan vet att dom är fucked (minus en steamy sexakt i baksätet dock. Det hade varit trevligt). Typ så. Medan jag med skakig arm balanserade ett halvt systembolag på en bricka på ena armen så skulle jag servera bordet med andra. Det var då det hände. Brickan välte och jag vaskade 2 liter öl över en matgäst. Det var öl över honom, öl över bordet och öl över maten. Jävligt tur att man kan köra på sitt new guy-card ibland. 

KÄNNER MIG OTRYGG

Just nu har en jäkligt skum känsla valt att infinna sig i min rastlösa kropp. Typ shit's about to go down-känslan. När man bara VET att någonting riktigt jävla kukjobbigt kommer inträffa innan man kan checka ut för dagen. Känns även betryggande att jag blir hotad av mitt horoskop som säger "Gör ingenting du får ångra nu!" Okej horoskopet! Man kanske bara borde abdikera till ett nunnekloster för att vara på den säkra sidan? Nej men det ska bli spännande att se vilka jävligheter man lyckas dra på sig idag. Jag har en bra hair-day iaf. Skål!
 
Och varför var jag tvungen att gå upp så omänsligt tidigt imorse? Skönt att jag välkomnar en huvudvärk samtidigt som jag är på väg att somna och om en timma är det tänkt att jag ska iväg till jobbet och jobba sent.

DAGENS ENDA RIKTIGA I-LANDSPROBLEM

- tumblr.
 
Det är illa egentligen - hur mycket jag stör mig på allt i min omgivning. Att åka kollektivtrafik är bla. det jobbigaste jag vet då jag finner samtliga medresenärer totalt efterblivna. Och jag kan börja störa mig på vad som helst: tanten som snyter sig i en näsduk som hon efter grundlig inspektion stoppar tillbaka ner i fickan, gubben som rosslar och hostar var tredje sekund, den skumma asiatiska mannen som tuggar tuggummi med öppen mun samt alla ändlösa dumma konversationer jag inte kan sluta tjuvlyssna på. Samtidigt som allt detta inträffar så brukar även en grovt illaluktande individ sakta men säkert somna in mot min axel. Mysfaktorn!
 
Den enda lösningen på detta är att stoppa in hörlurarna djupt in i öronen, höja musiken (så att jag även blir en av dom irriterande idioterna som dunkar musik för högt) och hoppas på en snabb och smärtfri färd. Den lyxen kunde jag dock inte unna mig förra veckan då både min mobil och iPod (som visserligen börjat samla på sig ett antikvärde) valde att begå kollektivt självmord. Så. Jävla. Osoft. Visst, jag är grym på de flesta sätt och vis - men inte ens jag står ut i mitt eget sällskap så länge. Någon som klämmer på någon grym kbt-övning?

ÅLDERSNOJA #3

Posade skamlöst med bullen för några dagar sedan när jag var hundvakt åt brorsan. Ja åt hans hund alltså, om det nu skulle vara oklart. Jag är helt jävla såld på den där grisen, speciellt när hon kommer galopperande och grymtandes viftar på knorren. Hur kan man inte smälta liksom? Tanken var att bilderna skulle åkt upp här för länge sedan men kameran tycktes vara spårlöst försvunnen. Idag hittade jag den äntligen, ty den gömt sig under en klase bananer. Sjukt bra hide-out! Antagligen det sista stället jag skulle leta på samt grönsakslådan.
 
I dag så är det mission kamma hem vuxenpoäng som står på schemat. Redan vid 7-tiden fällde jag ut mina hovar (världsrekord!) fast jag jobbar kväll och trippade ut på en morgonpromenad. Den här febern har helt klart satt sig på min mentala hälsa. Funderar även på att bygga ihop en lunch från scrath a la Master Chef. Med andra ord inte hälla kokande vatten över en skål ramen-nudlar. Fortsätter dettta i det här oroväckande tempot så kommer jag vid den här tiden imorgon finna broderier av kuddar samt fondförvaltningar mycket spännande. Kanske bäst att spontanboka en vecka till Kos snart innan jag förgås av för tidig ålderdom. Känns som att några fishbowls för 4 euro styck samt en redig klamydiasmitta kan råda bot på all vett man nu råkar besitta.
 
Förresten, är fondförvaltningar ens ett ord? Jag kan slappna av va?

EJ TIPTOP

Allergisk reaktion samt feber, brb.

OH WE CRAWL

För cirkus en månad sen befann vi oss ute i vildmarken mitt i natten för att spela in grabbarnas musikvideo. Jag vågade inte kissa på 7 timmar pga dödsångest över att Slenderman mest troligen skulle komma samtidigt som jag drog ett löv mellan läpparna. Hur som havre, bra blidde det i alla fall såta er en titt mitt härskap!

VAD HÄNDER OCH FÖTTER

Här har det tydligen varit tyst från min sida. Flåt. Jag har bara varit helt inställd på det här med nya jobbet och faktumet att jag måste lära mig att bli ett fullfjädrat boule-proffs på ca en dag. Multitascing-förmågan sträckte sig liksom inte längre än så, så le blogg fick lida lite. Numera står jag alltså ute vid Globen och kastar klot för kung och fosterland framför folk som har betalat för att jag ska lära dom att spela. Hehehehe helt fantastiskt.
 
En after-work blidde det också i onsdags med några frånjobbet samt en hona. Åh detta med AW's som gör det socialt acceptabelt att bli drunk på vardagar <3 Sjukt ekonomiskt också, för efter en arbetsdag (jag slutar mellan 8-10 på kvällarna) så är ett ynka par öl allt jag behöver för att veta att morgondagen kommer svida lite extra. Nu: pimpla vin, ta en cigg, försöka sluta knarka den här, samt styra upp någon form av socialt umgänge.

SNYGG CHEY OCH FINT LIV

 - img unk.
 
Alltså när livet bara är allmänt gött hörrni. Varför känner man inte så här oftare? I fredags blidde jag firad hemma med skumpa och praises, vilket senare ledde till drinkar med my ladiez och sänggående vid 8-tiden på morgonen. Dagen efter mådde jag oförskämt bra (tack karma) och hade mysig hemmakväll med Chris och chips (OBS, viktigt. Det där med chipsen alltså. Allt för er info så ni slipper undra vad jag förtär under dagarna) och ikväll har jag ölat. Det blir faktiskt inte mer spännande än så. Men som sagt, åh detta underbara, konstiga liv.

OCH SÅ HADE MAN ETT JOBB

Så här stiligt posar man då. Jag säger ju det, kompis det går bra nu! Så dra på er era mest fancy outfits och glid ut till Djurgården så jag kan lära er hur man spelar boule som en riktigt pensionär. Nej men på riktigt, fan vad gött det här känns. För att fira unnade jag mig en dusch och tvättade håret som hade börjat tillta en rätt så funky odör. Har ni sett hur långt det ha blivit btw? För ett år sen klippte jag av 3 dm i ren frustration och rockade en axellång page. Ge det ett år till och jag har nästan en ponny-man. Åh när livet samarbetar ibland <3

KOMPIS DET GÅR BRA NU

- tumblr.
 
Idag mina vänner, idag har jag varit och provjobbat och det kändes så sjukt jävla bra. Det perfekta jobbet för mig, socialt och trevligt med bra kvällstider, men jag vågar inte hoppas för mycket för jag vill inte jinxa det. Det ligger dock längst ut på Djurgården så restiden och jag kommer inte riktigt leva i lycklig symbios - men vad gör man inte för några dinarer. Så nu får ni hålla tummar och tår, ja om ni vill ha en trevlig blogg alltså *hotar*
 
Men hur som havre, när jag var klar trippade jag nöjd ner till spårvagnen och mötte upp mina honor på några glas vin och skitsnack. Nästan som i Sex and the city, bara lite mer budget på sunkigt studenthak med klibbiga bord. Jag vet 3 personer som haft sex på deras toaletter. Så trevligt för dom då. Det enda jag har fått uppleva på deras toaletter är dock bajsränder samt spyor i handfatet. Mycket erotiskt. Inte för att toaletter i sig brukar vara så erotiska. Snarare en ändlös källa till ångest när man känner hur kisset börjar rinna genom trosorna och kön är oändlig och när man väl kommer fram har någon jävel tagit det sista pappret utan att säga något och man får torka sig med en strumpa. Fatta hur avundsjuk jag blir när folk fått ut nöje utav sina toalettbesök.

MEDAN TIDEN BARA STÅR STILL

Brb, för mycket tankar som kaosar för att jag ska kunna formulera något någorlunda halvvettigt atm.
 
Fast sen så kom jag på att skriva är det bästa att göra när livet förvirrar en mer än nationella provet i nian. Det känns som att jag har mognat mer den senaste månaden än vad jag gjort på flera år. Mycket soul searching, som det så fint heter, har jag ägnat mig åt. Förut när jag skulle försöka lista ut mig själv gjorde jag oftast det i sällskap av ett glas vin eller 7 vilket i efterhand kanske inte var så överdrivet jäkla skarpt då jag inte mindes en enda av mina fantastiska uppenbarelser dagen efter. Men inte nu inte! Nu är jag ju nästan klok. Så klok att jag på något sätt även lyckats prestera fram två rynkor. Båda sitter under ena ögat. Detta fuckar helt klart upp hela min feng shui gällande mitt anlete då hela jag tycks vara i någon form av yttre obalans. Mycket irriterande. Kanske dock är sånt man får när man kommit till terms med sig själv och blivit lite visare? Oh well.
 
I jakten efter vishet så gick jag i sann Rafiki-anda på en promenad i skogen. Tänkte att jag skulle finna mitt inre lugn bland all natur eller något sånt dumt. Lite drygt dock att min mobil dog någonstans mellan en tall och en sten. Jag är mörkerblind och totalt jävla mörkrädd så jag fick krypa bland kottar och hundskit ut till civilisationen (no joke) med totalt jävla dödsångest som höll i sig tills jag landade hemma i trygghet. Ej lyckat. 

DEN JÄVELN SOM FÖRSTÖR DETTA

 
Idag vaknade jag upp på strålande humör för första gången på flera veckor känns det som och med noll ångest. Jag har gått runt med nord-Europas troligen största leende och i sann hipster Carpe Diem-anda verkligen varit medveten om varenda sekund runt omkring mig. Konstigt, jag fick inte ligga igår. Vart kommer detta fantastiska mående ifrån? Till och med laundry och tvätt av sminkborstar har varit ett sant nöje. Förstår ni? Jag har på riktigt stått med ett enormt leende samtidigt som jag färgsorterat mina skitiga trosor. Mycket mystiskt. Och som om inte det vore nog så känner jag mig så jävla attraktiv idag. Måste passa på att onanera! 

MAN BA MEN ELAKT JU

 
Noah: Jaha, det var bara en tjock kant.
Jag: Du kan vara en tjock cunt.
Noah: Nej DU är en tjock cunt!
Och jag ba: *Ledsen pga min briljanta ordvits som back fired* *Did not see that one coming*
 
Typ så här ledsen.

OCH SÅ LITE BLOD

- img unk.
 
Jag känner mig så brutalt rastlös i mig själv. För en gångs skull har ett ton kilo energi till att ta tag i saker. Soft att denna motivation valde att infinna sig mitt i natten en söndag dock. Man kan ju inte få allt, så att säga. Läste för övrigt mitt horoskop precis, "Eftersom du jobbar så mycket så blir det ökade inkomster för din del. Du känner hur din ekonomi växer." Ja, eller inte. Jag har i alla fall inte noterat någon ökad summa på mitt allt mer anorektiska saldo. Snart kommer jag också gå med en tom 7Eleven-mugg och skramla med några ynka mynt på en tunnelbana nära dig. Alternativt befinna mig i ett shady hörn med suspekta hooker heels och fuskpäls i nån soft neon-nyans och erbjuda mina tjänster. Kompispris utlovas! Vet dock ej om jag passar i våfflat hår, för våfflat hår känns ju liksom som prio ett om man ska klättra på horornas karriärstege. Jag skulle nog mer försöka efterlikna ett classy luder, hur nu såna ser ut. Och eh, hur vi kom in på det här vet jag faktiskt inte.

SOM GLITTER MOT MIN KIND

Hej du totalt nyktra helg, du var så varmt välkommen. Att vakna upp en lördag UTAN total bakisångest från gårdagen och illamåendet from hell var helt fantastiskt må jag säga. Så istället för att trängas i en svettig bar eller på en överfull balkong har jag hängt hemma hos Noah och sovit, blivit bortskämd med pizza och kollat på film. Utan att vakna med hår som luktar fimpkopp och oförklarliga blåmärken på benen. Ärligt talat så har jag varit på för dåligt humör för att låta någon alkohol entra mina läppar, ty jag är en bad drunk om jag är deppig.
 
I stället har jag kommit på mig själv med att relatera till alla love songs på min spotify-lista, liksom ba: amagad, det är som om JAG skulle ha skrivit den här låten! *bubu* samtidigt som jag brölat med i melodin med snoret rinnandes ner för hakan. Blir nästan lite rädd för mig själv under såna dagar. Då kan jag även önska att jag hade söta barn och få hjärtekramp när jag tänker på övergivna hundvalpar t.ex. För att komma på bättre tankar åkte jag ut till min brors nya villa ute i vildmarkerna och firade hans sambo som fyllt år. Passade på att skeda med deras bulldog som äntligen gått och blivit kvinna och gled runt i trosor med hjärtan. Fint ju.