EJ POSITIVT, IGEN


- tumblr.
 
Idag gjorde jag något man absolut inte ska göra dagar när ens ADD är extra påtaglig: Jag åkte in till stan. Att vara ute i pissigt väder, trängas i svettiga provrum och köa på systemet är ej att rekommendera. Jag är så sjukt trött och grinig att jag känner att jag sjunkit ner till den mentala nivån hos en kinkig 5-åring som inte fått ett färgglatt tuggummi ur maskinen utanför ICA. Hjärtat rusar, jag har svårt att andas, gråter för minsta lilla motgång och vill bara slå den som kommer för nära inpå min personliga sfär. 7 personer har jag vevat mot med mitt paraply idag.  Jag är aldrig så oattraktiv som dessa dagar, men det går liksom ej att motarbeta bara sådär.
 
Bra saker idag: Köpte den vackraste skinnjackan jag någonsin beskådat samt en rosa vibrator.
Mindre bra saker idag: Detta skämt till svensk sommar och att kamerabatteriet är dött.

++++++++++++++++


SUGAR BABY LOVE

 

OCH JAG SKULLE ALDRIG GÅ

Alltså varför har ni inte stoppat mig? Trodde jag kunde lite på er, men icke. HELA den här bloggen har tydligen fungerat som någon sorts gnäll-ventil för mig insåg jag precis och det är fan inte ok. Hur har ni stått ut? Jag vill ju få er att skratta och bli glada här, men ändå känna igen er i min skit och känna att det är okej - ni är inte ensamma om att vara lite konstiga, bli för fulla ibland eller bara göra allmänt efterblivna val på vägen. Ni vet.
 
Jag vill finnas där för er och hålla bak ert hår när ni spyr rakt ut i 90 grader efter för många shots. Jag vill torka bort era tårar med min tröjarm när allt blir för mycket och jag vill sitta på ungdsomsmottagningen med er och invänta provsvaren med svettiga händer flätade i varandra. Jag skulle inte döma liksom. Bara langa en kram.

TRUMMA PÅ DIN GAMLA MELODI

Idag fick jag en fet bitchslap av livet så resten av dagen kommer spenderas åt att tycka synd om mig själv. Det är okej, man måste få ha såna dagar också. Det hade jag i och för sig igår med, men då var jag bakis. Jag vill bara krypa ner i en varm kram och försvinna en liten stund. Kan inte någon förbarma sig över mig, komma och stryka mig över håret och pussa mig på pannan? Säga lite fina saker och få mig att le igen. Jag betalar i natura!

NÄR DET GÅR SOM DET GÅR

Efter att igår kväll blivit matad med hostmedicin som jag verkligen inte tål har jag haft en ofrivillig natt där jag trippat samt haft hjärtklappning. I morse vaknade jag halv 8 till de ljuva tonerna av sprängdåd hos grannen som bygger om tomten. Det var, inte helt otippat, ej uppskattat. Dessutom så hade jag tydligen dragit på mig en urinvägsinfektion över natten och kissat cirka 87439 gånger så med minus på sömnfronten staplade jag iväg i 4 gradig värme och satte mig på bussen mot ungdomsmottaggningen. Ladies, se till att testa er då och då *hytter med pekfingret*. Väl där så var det inte riktigt så harmoniskt att försöka prestera mer än 3 droppar urin till mitt prov så jag fick hänga där i ett par timmar. Soft sätt att påbörja en dag liksom. Om man nu får klaga.
 
Nu ska jag iväg och knacka på hos arbetsförmedlingen och sen fika med mitt ex/dumpling, därav den mycket passande bilden för en gångs skull! Kanske att jag bringar on my fashiön ikväll och drar och skådar Cheap Monday's visning i Rålis - men det känns ej så lockande när hela mitt vaginalområde motarbetar. Vi får la se.

LITE SMÅTT SUGEN ALLTSÅ

- weheartit.
 
Ärligt, hur ont på en skala gör det?

VISA HELA VÄRLDEN DITT GENI

I fredags begav jag mig på hemmafest på Söder. Vid någon oklar tid dagen efter vaknade jag med bakfyllan from hell och spenderade dagen skedandes med toan. Efter ett tag kände jag för lite miljöombyte och valde att spy i badkaret istället. Jag är numera störtsäker på att min begynnande åldersnoja var totalt onödig. Herregud.
 
Det har varit en konstig sommar, begrundat på alkoholfronten alltså. Då min mage inte samarbetat så har jag gått ner massa och väger nu kaxiga 50 kilo vilket inte riktigt matchar mina 172 stolta cm. Kombinerar du detta faktum med starka allergitabletter samt onödigt mycket vin så blir man, inte helt otippat, full. Inte bara full, full så att man får en sån fylla att man dagen efter svär på sitt liv att aldrig dricka igen - och faktiskt menar det. Med andra ord en riktigt jävla jesus-fylla där man behöver 3 dagar på sig att uppstå. Nej det gör vi inte om.

STARS AND STRIPES

Ja ovan har ni en bild från en av de tre gångerna jag befunnit mig i en sjö denna sommar. Posar skamlöst @ bryggan osv. Ännu en gång vill jag konstatera vilken fantastisk sommar vi haft. Efter denna helg har jag dragit på mig ännu en sån där sexigt rosslig gubbhosta och måste numera bära en fet stickad halsduk så fort jag ska entra frisk luft. Känns fint så här i augusti. Ja, jag är så sjukt bitter över Svearikes klimat. Känner mig grundlurad och undrar vart man ska vända sig om man har 5,05 kr på kontot men ändå vill uppleva temperaturer över farliga 15 grader. Någon sockerpappa där ute som känner för att assistera en liten tösabit? 

FÅR MAN KLÄMMA LITE?

tumblr. Vem är hon?
 
+ Livemusik med STC ute i Tumbas vildmarker.
+ Bond fire där Noah lekte drake vilket resulterade i att han brann.
+ Utgång inklusive hemska mingelbilder och hångelskola.
+ Ridit på en enorm pålle och kanske kirrat ett stalljobb.
+ Äntligen, efter ett gemensamt utbrott från både mig och far, kirrat en fungerande mobil.
 
- Hängt lite för länge på sjukhus för min egen mentala hälsa.
- Dragit på mig ännu en åkomma. Denna gång är jag helt klart döende.
- På riktigt börjat finna Die Antwoord bra.
- Ej listat ut hur jag ska överföra bilder från systemkameran till denna dator,
- Mannen i mitt liv, min fettokisse, har ännu en gång varir dålig och måste numera bära tratt.
- Omöjligt att ej skratta åt ovanstående.

GANGNAM STYLE

 
När man inser att man är på the wrong part of youtube igen. Nej men tro mig, ni kommer tacka mig när den etsat sig fast på era huvuden för 5:e dagen i rad och ni ofrivilligt utför dansen på tåget. OBS! Hisskillen <333

THIS WICKED LITTLE TOWN

Tyckasyndommigsjälv-dagen fortsätter. Men istället för att sitta och pilla navelludd så ska jag packa ihop mina saker och åka hem (av någon anledning så är jag aldrig hemma. Sova ensam, nej ushabusha!) och försöka bygga ihop något ätbart. Det är inte bara livet i allmänhet som motarbetar, min mage har gått på strejk så jag är allergisk mot typ allt vilket gör att mitt matintag består av typ skinka, glutenfritt bröd samt juice. Skitbra diet-tips för alla er där ute som vill tappa 5 kilo utan att göra något. Soft att få ofrivilliga ätstörningar liksom.

TYP SÅDÄRJA

- tumblr via weheartit.

EN GNÄLLER Å EN TJÖTER

Jag vaknade imorse och kände att: Fuck me vad den här dagen kommer suga. Och kan man tänka sig, det gör den också. Mitt fejs ser fortfarande misshandlat ut och jag börjar bli lite lätt less på att mina ögon ser ut som att jag har haft ett redigt gråtmaraton lite för ofta framför scenen där Mofasa dör i Lejon Kungen. Det skulle helt enkelt vara skönt att inte konstant se ut som en hög med kattbajs. Att min mentala hälsa ligger på minus underlättar inte heller. Det är inte kul att vara ful och deppig samtidigt. Om det fanns någon rättvisa skulle jag se kadam ut nu, a lá Rosie Huntington, men icke. Inte helt otippat när man är så jävla motarbetat på alla plan.
 
Nej men nu orkar jag inte sitta och tycka synd om mig själv längre. Mind over matter osv. Får väl ta och styra upp det jag kan göra något åt: smörja in ansiktet med mina 5 crémer jag fick från läkaren och se om vi kan pilla in någon liten molekyl med smink mellan allt klet. Kanske till och med ta och plöja igenom vildmarken med en rakhyvel. Det är ju ändå helg. Vojne vojne. Imorrn ska jag på spelning/festival och då jävlar ska solen skina.

THE KNIFE


MYCKET HALM, ÖL OCH FOLK

 
Snodd från le Fji.
 
Dagens teknik fortsätter att motarbeta mig. Inte nog med att mitt internet hemma fortfarande ligger nere, nu har min iPhone dragit sina sista suckar och äntligen somnat in. Den var så sprucken och skruttig så det var nästan efterlängtat. Lite så där som när den där tanten som legat i vegetabilt tillstånd i 4 år äntligen får sin ro - typ så kändes det. Men hur som havre, jag är alltså helt isolerad från sociala medier = ingen uppdatering.
 
Det har varit en rätt så soft samt osoft vecka på senaste. Vi har levererat en mucho lyckad överaskningsfest för Danne som fyllde 20 och dansat med hans mormor, jag har hängt med på STC's videoinspelning mitt ute i bushen i alldeles för många timmar mitt i natten för att spela in deras nya video (Jag vågade inte kissa på 7 timmar av ren rädsla att Slender skulle komma. Google him) och hängt i Rålis för lite kvällsbio. Det var soft. Igår gick jag till läkaren och spenderade 700 på medicin ty jag tydligen åkt på en allergisk reaktion som fått hela mitt fagra fejs att svullna upp till oigenkännlighet. Det var osoft. Bra dock att mina läppar är enorma.
 
Jag har säkert gjort något annat rätt så spännande där emellan men dessa mediciner lirar inte riktigt med mitt närtidsminne samt får mig att stava lite lätt efterblivet. Vänligen ha överseende med detta. Over and out.

EN RÄTT SÅ BLINLGAD TJEJ

Foto: Andreas Dahl.
Make-up: Louise Lundel.
 
För en tid sedan stod jag med cirka 5 kilo lila glitter i fejset och posade skamlöst. Jag minns att just det där satans glittret var omöjligt att tvätta bort efteråt och hauntade mig i dagar, men det var först då det började återfinnas runt min kära bf's penis som jag kände att det gått för långt. Har dock aldrig sett en så festlig penis, måste jag medge. Jag ska försöka få tag i resten av bilderna så att ni också kan få beskåda mitt fagra anlete. 
 
Och mitt internet hemma har för övrigt såklart begått självmord och min iPhone har blivit tappad minst 874623 och mår därefter så ni får helt enkelt nöja er med denna sporadiska uppdatering tills el problemo är löst. 

MEN SLUTA

Okej, VART HITTAR JAG HENNE OCH HUR FÖRFÖR JAG?

MEN JAG Ä INT BITTER

tumblr.
 
Den här sommaren var ju då ett rätt så stort skämt. Jag har badat cirka 3 gånger, trots att jag praktiskt taget bor i en sjö. Inget Skansen, ingen skärgårdstur, inget dumt ligg bakom sandynnerna på någon strand med uppspolade maneter på och inga brunbrända spiror som luktar kokos. Nej juste, jag är ju nästan genomskinlig som ett resultat av detta skämt till juli. Jag gick precis igenom bilder på mig på facebook (ja, precis så självkär är jag) och hittade en från andra maj när jag ligger i bikini på altanen och ser allmänt chill ut där jag lökar bort. Känns ju tryggt. Kan man reklamera årstider? Eller ska jag spika november som månaden med warmth?