VÄLKOMMEN TILL MUPPGÅRDEN

Det är nog jävligt tur att vi fann varandra i alla fall så att vi båda kan bjussa på lite mercy-ligg. Tror inte att så många andra skulle förbarma sig över våra arma yttren och kunna prestera med dessa fejjor flåsandes framför en. Haha närå, är så jäkla glad när jag får vila med huvudet på hans bröstkorg och dra fingrarna längs med bläcket och följa alla snirklar och böjar. Borra in näsan i halsgropen och dra in hans doft och fläta in fingrarna i håret i nacken. Det sistnämna går dock ej längre då han gått och rakat av allt på sidorna. Jävla hipster.

EN SNYGG KYCKLING

Posar skamlöst i lite nya kläder. I tisdags spenderade jag för första gången i mitt liv mer än 2 minuter i ett provrum. Jag HATAR att prova kläder. Får liksom grov ångest och andnöd så fort jag entrar en affär och sedan följer de obligatoriska klimakteriesvettningarna för varje steg jag närmar mig provrummet. Brukar istället hålla upp plagget framför mig och visualisera hur bra det sitter på, betala, och kubba ut ur butiken. Tröjorna passar såklart typ aldrig och så är jag för lat för att byta och uppleva samma ångest igen, så det är därför mina kläder alltid har en lite suspekt passform. Allt för att slippa uppleva några vardagstrauman liksom.

Men i tisdags låste jag in mig på Urban Outfitters med cirka 987432 galgar kläder och tog min tid. Jag hade visserligen lite lätt lugnande i systemet (har rätt så softa bokstavskombinationer så måste nästan altid ta det så fort jag ska ut bland folkmassor) så det var nästan en rätt så harmonisk upplevelse. Kom ut ur butiken med en monsterpåse och var några tusenlappar fattigare på kontot och ba: ?. Jag har aldrig (ALDRIG!) lagt så mycket tid/pengar på kläder. Vet inte om det är något bra eller dåligt, men fint blidde det i alla fall. Sen så satte jag mig i solen på T.G.I Friday's uteservering med my ladiez och pimplade drinkar med roliga namn.

PINK PENIS/AMERICA/BABE

Jahopp, då var man 20 år dårå. 11:e maj vaknade jag 6 på morgonen i sann småbarnsanda och hade en fantastiskt födelsedag. Det blidde libanesiskt med familjen och jag fick så sjukt fina presenter. Sen så langade mina vänner en överaskningsfest med den vackraste tårtan mina ögon någonsin har beskådat: en penis! Komplett med pungstubb pch allt. Och sen dess har fortsättningen på mitt vuxna liv rullat på rätt så smooth. Jag har hängt i Rålis med babe och sprungit på systemet, shoppat, ätit ute lite för mycket för min ekonomis skull och lekt drinkluder med mina honor. Haft det rätt så gött alltså. Jag söp mig dessutom alldeles för full på Jack Daniel's och spydde som en gris de följande 24 timmarna så min åldersnoja är helt klart obefogad. Jag undrar när jag ska växa upp från det beteendet. Nej men hur som: Hej på er, vi kör igen va.

STUFF THAT MAKES ME LOL


SAMARBETSÖVNING

src unk.

Fatta den jobbiga stämningen där inne. På tal om saker som sitter där inne: Detta är lite nasty så ni känsliga där ute, herrå. Efter en blöt hemmafest för ett par år sen så vinglade jag och exet hem till Jessie-honan för efterfest. Eller jag som var rätt så full och knaprade antidepressiva at the time trodde i alla fall att det var årets efterfest i en fullsatt lägenhet. Vi var 4 stycken. Any who, när vi lagt oss bestämde jag och exet oss för att get jiggy. Jag var grym. Eller jag tror det i alla fall. Somnade någon gång där i mitten och vaknade upp glad och utsövd nästa dag. El problemo var dock att någon gång under stridens hetta natten innan så hade jag glömt att en tampong vistades i mitt inre, och se på fan! Den var kvar där också. Långt in. Så långt att den inte gick att nå. Efter mycket pill från både mitt och exets sida så slutade med att han kom gallopperande med kina-pinnar i högsta hugg. Efter mycket om och men lyckades vi få ut tampongen. Det tog mig nästan 2 år att våga berätta gången jag besudlade kina-pinnarna för Jessi. Men att äta asiatiskt has never been the same since liksom.

SMUTTI SMUTTI SMUTTI

Man ba: Får man bjuta härskapet på en smutti eller? Förut hatade jag när folk sa smutti. Rös av rent obehag så fort någon beställde en smutti, sa att "åh så gott det skulle vara med en smutti nu!" eller berättade om något förträffligt gott smutti-recept. Så genom lite hobby-kbt har jag börjat säga det själv och lärt mig att leva me't.

Jag hatar även folk som inte kan uttala engelska korrekt. Det är nästan skottpengar på folk som säger em-ti-we till MTV eller med övriga medel våldtar mitt språk med skev gramatik och dylikt. Helt oförlåtligt! Jag har helt enkelt inte ännu kommit så långt i min privata kbt-behandlig att jag kan hantera detta. Åh egenheter <3

FÖTTER OCH GNISSLANDE SÄNGAR

Jag har ett tillägg till mitt inlägg gällande kvinlig hetsonani: Det går mycket bra att hetsonanera. Det svåra är att hetsligga (jag ägnar mig gärna åt sånt när jag är arg. Känns mer produktivt och klokt än att kasta porslin) i min stackars säng. Den har på senaste tid börjat avge en hel del suspekta ljud så fort man närmar sig den. Det räcker i princip att snegla på den för att den ska skrika i ren protest. Detta leder då till att man blir mer irriterad, vill ligga mer, sängen skriker, blir mer irriterad, vill ligga mer osv. En jävligt ond cirkel, det dära.

Ang bilden: Jag tyckte tydligen att det inte fanns tillräckligt med orelevanta fot-bilder i bloggvärlden.

Följ min blogg med Bloglovin

VAD LÄSER NI?

Kan inte ni vara söta och länka era favoritbloggar? Efter att ha varit lite off i bloggsvängen det senaste året skulle det vara soft med lite nytt att läsa. Humor, snygga brudar osv men inga bajsnödiga dagens oufits, tack!

JAG ÄR VÄL HELT ENKELT KÄR

Jag befinner mig just nu i en sån där sliskigt äcklig kärleks-bubbla. Ni vet en sån där "lägg på du, nej du får lägga på, thihi nej DU får!"-bubbla. När alla tankar går åt honom och kroppen aldrig varit så här len. Alla sms är så tussenussiga att jag nästan spyr. Fast jag måste medge att det är rätt så mysigt. Jag har alltid tyckt att kärlek är otroligt fint och jag älskar att älska. Är kär i kärleken liksom. Fast å andra sidan så har jag svårt att stå för den här ultrasöta sidan av mig. Det hör helt enkelt inte till min personlighet att väcka honom med pussar på näsan och kärleksförklaringar. Jag har till och med bakat åt honom (!). Senast jag bakade av fri vilja var jag väl ca 9 år. Jag har helt enkelt alltid trott att jag var en prutta i ansiktet-typ av flickvän. Men där ser man!

INSPO #1

tumblr via weheartit.

AKTUELLA TANKAR

Jag är helt rasande pga mer eller mindre oväsentliga anledningar. Har förstått att killar kan hetsrunka i dessa svåra stunder. Kan jag då hetsonanera, trots risken för friktionsskador, skavsår eller dylikt? Vart ska man vända sig med dessa frågor? Kropp & Knopp och Fråga Ewa-spalten känns liksom inte riktigt som rätt forum.

UNTZ FÖR ALLA 90-TALISTER/KLICKA

Src.

VAR MIN PERSONLIGHET PÅ REA DEN DAGEN?

De senaste dagarna har min hobby-schizofreni gjort sig påmind igen. Jag pendlar mellan att vara det snyggaste som någonsin balanserat på två ben till att känna mig ungefär lika attraktiv som en påse kattbajs. Vändningen brukar ta cirka 2.4 sekunder. Sen sitter jag och gråter/blänger framför spegeln, som att det var dens fel. Detta högst suspekta beteende börjar faktiskt bli något utmattande. Ska man bara gilla läget och kalla sig själv för lite charmigt manodepressiv eller ska man ta och önska sig ett stabilt mående i present?

DET HÅRDA LIVET

Ännu en dag som gått i sann chilzor-anda. Vädret var dock ej så samarbetsvilligt så jag och pojkvaskret gick på promenad och köpte glass istället. Det var dock inte en så skarp idé att trycka i mig en Daim-strut med tanke på att min mage inte är så där överdrivet bra på att  hantera laktos. He he. Jag måste verkligen sluta trycka i mig sånt. Jag är nämligen expert på att sänka en halv burk Ben & Jerry's i början på en relation och efter diverse missöden inte våga somna innan honom i ren rädsla för att lägga en poop på hans lår eller dylikt.

EN LITEN RÖST SKULLE SITTA FINT

Kan vara rara ni göra mig en tjänst och gå in här och rösta på gossebarnen ovan. *Kammar hem gf-points* Dom blir glada, Chris blir glad och kanske langar happy sex, jag blir glad = ni får softa inlägg. Eller nåt.

Metro on Stage/Almost Today
Facebook/Almost Today
Spotify

LE COFFEE/MY LOVE

Jag sitter i skrivande stund och inväntar denna fagre pöjk medan jag stenhårt jobbar på att inte bryta ihop framför Grey's Anatomy. Man har seriöst talat no soul om man inte snörvlat framför det programmet minst 2 gånger. En rolig sak, på tal om grabben ovan, är att jag måste ha cirka 76429 olika bilder på honom med en kaffekopp klistrad vid läpparna. Han har närmare relation med vår kaffebryggare än vad han har med min klitoris. Nej nu överdrev jag lite kanske. Kanske ja. Jag förstår dock inte vart detta abnormala koffeinbeoende kommer ifrån. Borde jag ha en intervention angående detta? Eller kanske rent av rulla min nakna kropp i en burk nescafé till hans födelsedag. Skulle nog gå hem. Nej men jag tycker om honom, coffee-breath and all.

NOM NOM NOM


I CAN DO THIS

Valborgshelgen bjöd på många timmar i detta fina läge. Jag har praktiskt taket bott i solstolen och försökt bygga på lite färg på min lysa-i-mörkret-hud. Det är liksom illa när man kan mäta brännan på ett nyanskort för tänderna. Efter ett hårt dygn i Norrtälje där mina karlar i Almost Today spelade så har det varit pretty damn nice att bara pilla navelludd och bränna tuttarna i solen (Jag har världens mest osensuella vita trianglar som tydligen ska föreställa mina boobs). Alla gångerna jag blottat mig för grannskapets barn tar vi en annan gång.